جای نگرانی در قراردادهای نفتی نیست/مخالفت با انتقال آب گلستان

جای نگرانی در قراردادهای نفتی نیست/مخالفت با انتقال آب گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله قره خانی ظهر یکشنبه در نشست نخبگان و برگزیدگان اقشار مختلف علی آبادکتول که با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: نگران

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله قره خانی ظهر یکشنبه در نشست نخبگان و برگزیدگان اقشار مختلف علی آبادکتول که با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: نگرانی ما این است که چند فاز مثل عسلویه به مرحله بهره‎برداری رسیده است و باید گازهای تولیدی را پایش کنیم.

وی افزود: با توجه به عدم دانش ال.ان.جی و فراوری که باعث شده در حوزه صادرات با مشکل رو به رو شویم، نگران آن هستیم که باید چه کاری با این گازهای تولیدی انجام شود.

دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان ادامه داد: ۹۰ درصد از نیروگاه های ما که در گذشته از از مازوت استفاده می کردند و در دولت تدبیر و امید تبدیل به گاز سوز شده اند.

نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این مهم از خدمات دولت تدبیر و امید است و در کاهش آلودگی‎ها به خصوص در تهران با توجه به تولید بنزین و گازوئیل یور فور که از خدمات ارزنده دولت است مثمر ثمر بود.

نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس با بیان اینکه دغدغه‎های مقام معظم رهبری در قرارداد‎های نفتی و قرارداد IPC دیده شده است، تصریح کرد: از ماه‎ها پیش این قرارداد را مطالعه‎ کردم و چندین جلسه متعدد در این خصوص داشتیم و عقیده دارم وزیر نفت و دولت دغدغه‎های مقام معظم رهبری را در نظر می‎گیرد و از این جهت جای نگرانی وجود ندارد.

قره‎خانی متذکر شد: در هیئت دولت موارد متعددی در این زمینه مطرح کردیم و بیان شده که با اجرای این قراردادها و در صورتی که تصویب شود ۵۲ میلیارد دلار بر روی میز ما قرار می‎گیرد که این اعتبارات می‎تواند یک حرکت عظیمی از توسعه‎ را در کشور رقم بزند.

قره خانی در بحث دیگر صحبت های خود به وضعیت شهرستان و خواسته ها از وزارت کشور اشاره و خاطر نشان کرد: شهرداری فاضل‌آباد، سنگدوین، مزرعه و علی‎آباد کتول ابه خصوص دو شهر تازه تاسیس شهرستان تنها اسم شهر و برند شهر را دارند.

به گفته دبیر مجمع نمایندگان گلستان بیان کرد: درخواست ما این است کمک‎های بلاعوض در راستای خدمات‎رسانی به مردم این شهرها و خرید ماشین آلات تخصیص یابد.

خواستار بازگشت حق مردم گلستان هستیم

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس به تجاوزهای مرزی در ارتفاعات زرین‎گل شهرستان علی‎آباد کتول توسط استان سمنان اشاره کرد و گفت: سال‎های سال و از اجداد گذشته مرزهای ما مشخص بود و ما مرزهای مناطق مرتفع با خط‌ راس و دریایی با خط قهر مشخص می شد.

قره خانی ادامه داد: اگر اهتمام و پیگیری لازم در این زمینه صورت نگیرد هویت و غیرت جوانان ما در راستای این تجاوزهای مرزی زیر سؤال می‎رود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: از وزیر کشور درخواست دارم به هر شکل مطالبه به حق مردم را دنبال کند ما نمی‎گوییم که یک وجب از خاک سمنان را به ما بدهید ما می‎گوییم حق مردم گلستان را به ما پس بدهید.

به گفته قره خانی از چشمه‎های قطره‎ای استان سمنان زیرکوه را سوراخ کرده و ۱۶ حلقه چاه زدند و این خیانتی به محیط‎زیست و دست‎دارزی بی‎رحمانه به گونه‎های نادر سرخدار این منطقه است.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس با بیان اینکه استان سمنان نیاز به آب دارد می‎تواند از دو تا سه حلقه‎ چاه از ۳۰۰ حلقه‎ چاهی که در آن طرف مرز استان وجود دارد استفاده کند، تاکید کرد: به برکت نظام مدیران قوی در کشور وجود دارد که امروز به کشور خدمات ارزنده‎ای را انجام می دهند.