شبیخون اجرائیات شهرداری مشهد به زائران امام رضا(ع) در یک هتل

شبیخون اجرائیات شهرداری مشهد به زائران امام رضا(ع) در یک هتل

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، جامعه هتلداران خراسان و اتحادیه هتلداران خراسان رضوی به دنبال لشگرکشی شهرداری منطقه 7 به یک واحد اقامتی در حال بهره
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، جامعه هتلداران خراسان و اتحادیه هتلداران خراسان رضوی به دنبال لشگرکشی شهرداری منطقه 7 به یک واحد اقامتی در حال بهره برداری در شب ولادت حضرت رضا(ع) در نامه ای به استاندار استان خراسان رضوی ضمن انتقاد از این اقدام خواستار محکومیت این اقدام غیر ارزشی شدند، متن نامه به شرح زیر است:

جناب آقای رشیدیان

استاندار محترم استان خراسان رضوی

بی شک از آنجا که بی عدالتی، دارای وجوه متعدد و گوناگون است و از آنجا که ظرفیت ها و توانمندی های انسان ها در هر دوره و زمانی با زمان دیگر فرق می کند، هر جامعه و حتی هر فردی حق دارد دادخواهی را متناسب با نیازها و ضرورت های زمان خودش بیان دارد بدین منظور جامعه هتلداران خراسان و اتحادیه هتلداران خراسان رضوی بر آن شد تا با ذکر موارد متعدد در خصوص عدم رعایت حقوق حقه این صنف زحمت کش، در فرازهایی که در ذیل بدان اشاره خواهد گردید نسبت به دفاع از حقوق خویش برآمده و در این راه از هیچ کوششی دریغ نورزد.

استاندار محترم؛

همانگونه که مستحضر می باشید در هفته گذشته که مقارن با دهه کرامت و میلاد پربرکت حضرت رضا (ع) بود. مسئولین شهرداری منطقه 7 مشهد با زیر پا نهادن اصول اولیه اخلاقی و حرفه ای اقدام به رویارویی و پلمپ هتل بین المللی قصر نمودند که اگر از بار شرعی مسئله بگذریم و آبروی افراد را مورد توجه قرار ندهیم. زائران مظلوم مقیم هتل چه گناهی مرتکب شده اند که به واسطه مدیریت ناصحیح شهردار منطقه 7 در شب میلاد مبارک آن حضرت باید دچار سرگردانی و بلاتکلیفی شوند؟ آیا این رفتار از ناحیه عاملین شهرداری منطقه 7 را می توان چیزی جز بی ادبی و بی حرمتی به زائران آستان مبارک آن حضرت تعبیر نمود؟ در جایی که شهرداری خود باید میزبان شایسته ای برای زائران شهری که پایتخت فرهنگی جهان اسلام نامیده می شود، باشد و در جهت گسترش گردشگری فرهنگی و ارائه الگوی تمدن خراسان بزرگ به جهانیان پیش قدم و سرآمد دیگران قرار گیرند با حرکت سخیف و غیر حرفه ای خویش، تمامی آداب و فرهنگ ایرانی اسلامی خود را کنار گذاشته و با یک مجموعه فرهنگی و پذیرایی، همچون دزدان دانه درشت و متخلفین اقتصادی برخورد می کنند. حال آنکه این هتل با این تشکیلات عریض و طویل شایسته چنین برخوردی نیست این هتل یک پروژه ساختمانی نیمه کاره نیست که چند کارگر ساختمانی ساده در آن کار کنند و بتوان این چنین غیرحرفه ای و به دور از مصلحت با آن برخورد کرد.

سؤال این است مگر حساسیت تخلف هتل فوق در چه حد بوده است که چنین لشکرکشی در این زمان حساس و مبارک از ناحیه شهرداری منطقه 7 به یک واحد اقامتی در حال بهره برداری برنامه ریزی شده است؟ از شب ولادت حضرت رضا (ع) که ظرفیت تمام هتل های شهر اشغال است، زمان مناسب تری در تقویم شهرداری وجود نداشت؟ چرا روز پنج شنبه و در زمانی که دسترسی به مسئولین ممکن نیست، باید روز اعمال قانون باشد؟ چرا وقتی ظرفیت هتل به واسطه این ایام تکمیل است و حدود 500 نفر زائر سردرگم و متحیر از این عمل غیرقابل توجیه در هتل استقرار دارند، این پلمپ برنامه ریزی می گردد؟ شهرداری منطقه 7 هر زمان که اراده می کرد، هتل و مسئولین آن در دسترس و پاسخگو بودند نهایت امر می توانستند به دلیل بدهی، حساب های بانکی هتل را در دستور قضایی مسدود و یا ملک هتل را توقیف نمایند و یا اموری مشابه را به دور از لطمه به حیثیت و اعتبار کاری مالک و خدشه دار نمودن نشان تجاری هتل اعمال نمایند.

استاندار معزز:

از مقوله فرهنگی این چنین اعمال و رفتار که بگذریم، به بعد اقتصادی آن که دغدغه امروز رهبر، دولت و ملت ما است می پرسم، که چگونه یک کارمند و شهردار جزء یک منطقه با اقتصاد و زندگی چندین هزار نفر به راحتی بازی می کنند آیا دیگر سرمایه گذار می تواند در این شهر و در این صنعت مولد و کارآفرین، با خیال آسوده فعالیت کند؟ آیا سرمایه گذار باید به فکر جذب مخاطب، افزایش بهره وری و کارآفرینی بیشتر باشد یا همواره آماده مقابله با شبیخون اجرائیات شهرداری؟

مگر مقام معظم رهبری در بند الف ابلاغ سیاست های کلی اقتصادی مقامتی مورخ 92.11.29 به رؤسای قوا بر تأمین شرایط و فعال سازی کلیه امکانات و منابع و سرمایه های انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی تأکید نمی فرمایند. آیا پلمپ وحشتناک هتل قصر با 340 نفر پرسنل رسمی و هزاران نفر شاغل وابسته و غیر رسمی در چارچوب اقتصاد مقاومتی است؟ این است اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی؟

همین عملکردهاست که آن تأسف و شرمندگی را برای بیکاری جوانان در دل رهبرمان ایجاد می کند.

جناب آقای رشیدیان

تمامی آنچه در بالا به آن اشاره شد این شائبه را در ذهن ایجاد می کند که این حادثه یک حرکت از پیش طراحی شده باشد تا شهرداری اهرم فشاری جهت به کرسی نشاندن استدلال های بعضاً غیرقاونی و غیر منطقی بعدی خود بر هتلداران به وجود آورد.

لذا از محضرتان استدعا می گردد دستورالعمل ها به گونه ای ابلاغ گردد که از سوء مدیریت هر فردی که شاید دچار انحراف در عمل و سوءنیت در اجرای قانون باشد پیش گیری گردد در این بین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان متولی و سازمان معدن در حوزه گردشگری و اتحادیه و جامعه هتلداران به عنوان مرجع صنفی مربوطه باید قبل از هر اقدامی از جانب کلیه دستگاه ها و ارگان های نظارتی و اجرایی، نظر کارشناسی آنان اخذ و بدون تأیید ایشان هیچ عملی انجام نگردد.

بدیهی است ریشه یابی و برخورد قاطع با مسببین این اتفاق ناخوشایند کمترین خواسته صنفی سرمایه گذارانی است که با یک چنین اقداماتی از ناحیه مسئولین مربوطه احساس آرامش و آسایش فکری برای ادامه حضور مؤثر در این حوزه را از دست داده اند در جایی که برخی مسئولین به جای تقدیر و تشکر از این حجم خدمت مقدس، سوءرفتاری را عامل می شوند که دقیقاً در تضاد با منویات مقام معظم رهبری و سیاست های کلان نظام است.

در پایان، ما خادمان بی نشان و سرمایه گذاران صنعت گردشگری استان به عنوان بازوان و حامیان نظام مقدس جمهوری اسلامی و مجموعه حاکمیت کشور در ارائه خدمات به زوار آستان ملک پاسبان رضوی می باشیم و ای نگاه غیر ارزشی تقابلی و غیر تعاملی برخی از مسئولین به ویژه شهردار منطقه 7 را محکوم نموده و دست یاری خود را به سوی حضرت عالی و جمیع مسئولین فهیم، جهادگر مخلص و آزاده شهر و دیارمان دراز می کنیم و یاری پدرانه و حکیمانه را مسئله داریم.

والسلام علیکم

جامعه هتلداران خراسان

اتحادیه هتلداران خراسان رضوی

انتهای پیام/

http://fna.ir/EZ58EE