تلاش برای تغییر درک سیاسی دانش‌آموزان در مدارس

تلاش برای تغییر درک سیاسی دانش‌آموزان در مدارس

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، حمیدرضا کفاش معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه ششمین اردوی ملی اعضای پیشتازان و نهمین دوره مرب
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، حمیدرضا کفاش معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه ششمین اردوی ملی اعضای پیشتازان و نهمین دوره مربیان فرزانه سازمان دانش آموزی کشور که عصر امروز در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، تشکیل سازمان دانش آموزی را با تفکر تشکیلاتی و مأموریت تربیت اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: در سالیان گذشته حرکات ارزشمندی پایه گذاری شده است و این سازمان برای توسعه تربیت اجتماعی، حفظ محیط زیست، کاهش آسیب های اجتماعی، توسعه نشاط و اخلاق در دانش آموزان گام های مثبتی برداشته است.

وی با بیان اینکه یکی از ساحت های شش گانه آموزش و پرورش موضوع تربیت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان است تصریح کرد: تلاش می شود دانش آموزان در مدارس درک سیاسی صحیح کسب کنند و در مشارکت های اجتماعی، از اداره مدرسه تا اداره جامعه حضور فعال یابند.

کفاش ادامه داد: تحقق این امر در قالب پیشرفت تشکل های دانش آموزی است و باور و میدان داری به دانش آموزان ایجاد یک حرکت بزرگ اجتماعی خواهد کرد.

معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش از تلاش برای مشارکت دانش آموزان در امور مدارس خبر داد و افزود: اگر این موضوع به درستی انجام شود در آینده مدیران لایقی تحویل جمهوری اسلامی ایران خواهیم داد.

وی با بیان اینکه نوجوانان و جوانان کشور در طول تاریخ ثابت کرده اند که توانمند و لایق هستند گفت: جوانان در این کشور افتخاری برای حضور و شکوه هستند و در صورت اعتقاد و باور معلمان و مربیان به آنان توانایی اداره کشور را نیز دارند.

کفاش با اشاره به برگزاری اردوی ملی دانش آموزان پیشتاز و مربیان فرزانه پسر و دختر در روزهای اخیر تصریح کرد: تلفیق مربیان با دانش آموزان نشان داد نظام استاد و شاگردی و معلم و دانش آموزی چقدر می تواند بزرگ و موفقیت آمیز باشد و انتقال تجارب در این برنامه ها امکانپذیر است.

معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش از افتتاح مجلس هشتم دانش آموزی با 150 دانش آموز منتخب در هفته آینده خبر داد و افزود: این دانش آموزان نخبه در ظرف دو سال با نقد و نظرات مؤثر خود به دستگاه تعلیم و تربیت کمک شایانی خواهند کرد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 12 هزار دانش آموز به عتبات عالیات اعزام شده اند، اظهار داشت: این دانش آموزان با عشق و علاقه در قالب کاروان های معنوی به زیارت ائمه می روند و پس از بازگشت رفتار و کردار آنها زبانزد عام و خاص می شود و همچنین در کشور عراق معرف فرهنگ والای ایران خواهند بود.

انتهای پیام/

http://fna.ir/XLND3R