هدفگذاری ورزش تهران برای بازی‌های آسیایی و المپیک آینده

هدفگذاری ورزش تهران برای بازی‌های آسیایی و المپیک آینده

به گزارش خبرنگار مهر، حسن میرزا آقابیک که در نشست خبری مسابقات شطرنج بین‌المللی جام پایتخت شرکت داشت، با بیان اینکه حال ورزش ایران خوب است چون حال ورز

به گزارش خبرنگار مهر، حسن میرزا آقابیک که در نشست خبری مسابقات شطرنج بین‌المللی جام پایتخت شرکت داشت، با بیان اینکه حال ورزش ایران خوب است چون حال ورزش تهران خوب است، اظهار داشت: برگزاری رقابت‌های شطرنج جام پایتخت می‌تواند الگویی باشد برای دیگر رشته‌ها که رویدادهای مهم بازی‌های آسیایی و المپیک را به عنوان هدف عمده در برنامه دارد.

وی تصریح کرد: میزبانی مسابقاتی همچون شطرنج جام پایتخت هزینه‌های سنگینی دربر دارد اما اداره کل ورزش و جوانان استان تهران از هیأت‌هایی که برگزارکننده چنین رقابت‌هایی هستند، حمایت خواهند کرد چون اعتقاد داریم نتیجه حضور در مسابقات مختلف داخلی و بین‌المللی برای یک ورزشکار به مراتب بهتر و بیشتر از تمرین مستمر است.

میرزا آقابیک تأکید کرد: از هیأت‌های مختلف استان تهران در برگزاری مسابقات مختلف حمایت می‌کنیم تا به هدف خود برای دو و سه سال آینده نزدیک‌تر شویم. هدفگذاری اداره کل ورزش تهران این است که برای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی و ۲۰۲۰ توکیو، ۳۰ درصد افزایش سهمیه داشته و متعاقب آن ۳۰ درصد هم افزایش مدال داشته باشیم.

معاون اداره کل ورزش و جوانان استان تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به برگزاری جشنواره ورزشی نوجوانان پایتخت که از ۱۳ آبان آغاز می‌شود، اشاره کرد و یادآور شد: شطرنج از جمله رشته‌هایی است که در این جشنواره و در کنار ۲۷ رشته دیگر حضور دارد. این‌گونه رویدادها تمرین خوبی است برای میزبانی در استان تهران. شطرنج نیز از جمله رشته‌هایی است که در ۲۰ حوزه و شهرستان فعالیت قابل توجه دارد. امیدواریم تلاش مجموعه مدیران این رشته را در تیم ملی و بعد از آن حضور در بازی‌های المپیک و آسیایی ببینیم.

میرزا آقابیک با تأکید بر اینکه اداره کل ورزش و جوانان استان تهران برای برگزاری مسابقات شطرنج قهرمانی زنان جهان، از مدیران این رشته حمایت خواهد کرد، گفت: البته کل بودجه دولتی که تا به امروز به اداره کل ورزش و جوانان استان تهران رسیده، ۲۴۰ میلیون تومان است؛ در حالی که بالغ بر ۸ تا ۱۰ میلیارد تومان برای هیأت‌ها هزینه‌ کرده‌ایم. هیأت‌ها سعی می‌کنند کار خود را با جذب حامی مالی پیش ببرند و باید هم چنین باشد. اگر فقط منتظر بودجه دولتی و کمک گرفتن از این بخش باشیم، کاری از پیش برده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه اداره کل ورزش و جوانان استان تهران از همه رشته‌ها و هیأت‌ها حمایت می‌کند، گفت: اگر مسابقه نباشد، ورزشکار هیچ پیشرفتی نمی‌کند. تعهد اداره کل تهران این است که کنار ورزشکاران بوده و از آنها در رویدادها بزرگ حمایت کند کما اینکه طی همین چند روز اخیر تیم‌های کاراته و راگبی تهران به مسابقات بین‌المللی اعزام شدند. ما چنین رویکردی داریم و اگر هم هیأت‌های ورزشی به هر دلیلی در این زمینه فعالیت نداشته باشند، از آنها می‌خواهیم تا انجام کار کنند.

میرزا آقابیک در این رابطه ادامه داد: برای هیچ هیأت ورزشی نامه‌ی فدایت‌شوم نمی‌نویسیم؛ هیأت‌هایی که نتوانند آنطور که باید کار کنند، قطعاً با تغییر مواجه شده و مدیریتشان تغییر می‌کند.

معاون اداره کل ورزش و جوانان استان تهران همچنین در مورد تغییرات مدیریتی صورت گرفته در وزارت ورزش و این اداره گفت: بعد از انقلاب تا به امروز اداره کل ورزش و جوانان تهران ۲۰ مدیر به خود دیده است. این اداره ۱۸ سال توسط مرحوم خطیب مدیریت شد و بعد از آن هر یک از مدیران به طور متوسط یک سال و دو ماه حضور داشتند. تغییر گرشاسبی و آمدن گل‌محمدی به جای وی، خیلی باعث تحول اداره استان تهران نشد چون هر دو از جنس ورزش و بدنه وزارتخانه بودند. اما در کل جابجایی مدام مدیران کار پسندیده‌ای نیست. یک مدیر باید فرصت چهار ساله داشته باشد، تا برنامه‌های خود را اجرا کند. امیدواریم وزیر پیشنهادی ورزش با چنین شناختی کار خود را آغاز کند.