سواد تاکتیکی درمدیریت حوزه های مختلف جامعه امری ضروری است

سواد تاکتیکی درمدیریت حوزه های مختلف جامعه امری ضروری است

به گزارش خبرنگارمهر، حسن عباسی شامگاه پنج شنبه در مراسم پاسداشت یاد و خاطره سرداران والامقام احمد مایلی، حسین املاکی و محمدناظری که به همت جمعی از رزم

به گزارش خبرنگارمهر، حسن عباسی شامگاه پنج شنبه در مراسم پاسداشت یاد و خاطره سرداران والامقام احمد مایلی، حسین املاکی و محمدناظری که به همت جمعی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در مسجد امام حسین(ع) روستای کیاکلایه شهرستان لنگرود برگزار شد با اشاره به اینکه شهیدان مایلی و ناظری از بزرگان علم تاکتیک و مبارزه در عرصه دفاع مقدس بودند، اظهار کرد: شهادت این دوتن ضربه جبران ناپذیری به ساختار تاکتیک جنگی و آموزشی کشور وارد کرد.

وی به انجام بازی های کامپیوتری جنگی توسط نوجوانان و جوانان اشاره کرد و گفت: واقعیت این بازی ها در دستگیری کماندوهای دریایی ارتش آمریکا توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران عینیت یافت.

رئیس اندیشکده یقین رمز موفقیت این عملیات را عنایت و الطاف الهی و توانایی نیروهای سپاه پاسداران عنوان کرد و افزود: این نیروها نمونه های بارزی همانند شهیدان احمد مایلی و محمدناظری هستند.

وی با بیان اینکه در سطح تکنیک و تکنولوژی، دانش فنی شناخته شده است ، خاطرنشان کرد: سطوح تاکتیک و استراتژیک دو سطح بالاتر از تکنولوژی هستند که غالبا مردم با این دو سطوح آشنایی کمتری دارند.

عباسی با بیان اینکه اصلی ترین مشکلات جامعه در سطح تاکتیک است، تصریح کرد: موضوعات خوبی از سوی مسئولان و کارشناسان درباره سطح استراتژیک بیان می شود، اما آنچه که آن را از لایه استراتژی بیرون آورده و آن را به اجراییات تبدیل می کند سواد تاکتیکی است.

وی وجود سواد تاکتیکی در جامعه را در اقتصاد، اجتماع ، فرهنگ دیریت دانست و اظهار کرد: زمانی شهیدان مایلی و ناظری برای جامعه بیشتر شناخته می شوند که بدانیم آنها عالم به علم تاکتیک بوده اند یعنی توانایی این را داشته اند که بتوانند سواد دفاع را در علم تاکتیک بیاورند.

رئیس اندیشکده یقین در ادامه با بیان اینکه این دو شهید به نوعی مجتهد علم تاکتیک بودند، افزود: خلاء نبود این دو شهید برای دفاع نظامی کشور جبران ناپذیر بود.