مزارت سخت پیدا می‌شود استاد

مزارت سخت پیدا می‌شود استاد

فرهنگ > هنر - همشهری آنلاین:هشتم اسفندماه سالروز درگذشت استاد غلامحسین بنان است؛ خواننده‌ای که این روزها مزارش را در میان قبرهای هم‌س
فرهنگ > هنر - همشهری آنلاین:
هشتم اسفندماه سالروز درگذشت استاد غلامحسین بنان است؛ خواننده‌ای که این روزها مزارش را در میان قبرهای هم‌سطح‌شده گورستان امامزاده طاهر (ع) به‌سختی می‌توان پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، تعدادی از نامداران هنر و فرهنگ این سرزمین در امامزاده طاهر (ع) واقع در کرج دفن شده اند و همین موضوع، این مکان را مشهور کرده است و هستند افرادی که فقط برای زیارت قبور این هنرمندان، پای شان را در گورستان امامزاده طاهر (ع) می گذارند.

غلامحسین بنان، خواننده قدیمی یکی از کسانی است که در این مکان دفن شده است. ۳۱ سال از درگذشت او می گذرد و هنگامی که در یکی از غروب های سرد زمستان به امامزاده طاهر (ع) رفتیم، خیلی سخت تر از آنچه که فکرش را می کردیم، توانستیم مزار این هنرمند را پیدا کنیم. اگر برای اولین بار به دیدن قبر غلامحسین بنان بروید، شاید در نهایت مجبور شوید از رهگذران یا کارکنان امامزاده سراغ مزار او را بگیرید.

قبر این هنرمند و خواننده پس از اجرای طرح هم سطح سازی قبور، بسیار کوچک تر از سنگ قبر قدیمی شده و نامش، تاریخ تولد و وفاتش روی سنگی کوچک نوشته شده است.

غلامحسین بنان اردیبهشت ۱۲۹۰ در شهر تهران متولد شد و از شش سالگی خوانندگی و نوازندگی پیانو را آغاز کرد و در این راه از کمک های مادرش که نوازنده بود، بهره گرفت. از سال ۱۳۲۱ صدای غلامحسین بنان همراه با عده ای از هنرمندان دیگر از رادیو تهران به گوش رسید و دیری نگذشت که نام بنان زبان زد همه شد.

روح الله خالقی او را در ارکستر انجمن موسیقی شرکت داد و همچنین با ارکستر شماره یک نیز همکاری خود را شروع کرد و از بدو شروع برنامه «گل های رنگارنگ» به دعوت «داود پیرنیا» با این برنامه همکاری داشت.

بنان در طول فعالیت هنری خود، حدود ۳۵۰ قطعه اجرا کرد که «الهه ناز»، «بهار دلنشین»، «ای ایران» و ... از مشهورترین آن ها هستند.

غلامحسین بنان هشتم اسفندماه ۱۳۶۴ در بیمارستان ایران مهر تهران درگذشت و در امامزاده طاهر کرج به خاک سپرده شد.