وقتی یک کیبورد هوشمند سعی کرد «هری پاتر» بنویسد!

وقتی یک کیبورد هوشمند سعی کرد «هری پاتر» بنویسد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، یک کیبورد هوشمند داستانی جدید از «هری پاتر» با استفاده از خود این مجموعه کتاب‌ها نوشته و تبدیل به بامزه‌ترین چ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، یک کیبورد هوشمند داستانی جدید از «هری پاتر» با استفاده از خود این مجموعه کتاب‌ها نوشته و تبدیل به بامزه‌ترین چیز در اینترنت شده است.

تیمی از کمپانی بات‌نیک هفت رمان «هری پاتر» را به کیبورد هوشمند نویسنده خود دادند و این بات توانست بخشی جدید از این داستان را با عنوان «هری پاتر و پرتره‌ای از چیزی که شبیه به کپه‌ای از خاکستر بود» بنویسد.

«جادو: چیزی بود که هری پاتر فکر می‌کرد خیلی خوب است». خب، این که مشکلی ندارد. این جمله هم می‌تواند چیزی باشد که آدم در این مجموعه کتاب‌ها می‌خواند: «در حالی که هری در زمین مدرسه راه می‌رفت و به سمت قلعه حرکت می‌کرد، ورقه‌های چرم‌مانند باران به روح او ضربه می‌زدند. ران ویزلی آن جا ایستاده بود و درگیر نوعی خاص از رقصی دیوانه‌وار شده بود».

تا این جا که عادی به نظر می‌رسد و ممکن است کاری باشد که ران انجام می‌دهد. اما بعد: «او هری را دید و به سرعت شروع به خوردن خانواده هرمیون کرد. تی‌شرت ران درست به بدی خود ران بود. این جا بود که هرمیون معقول گفت اگر شما دو تا نمی‌توانید با شادی کنار هم باشید، حسابی عصبانی می‌شوم».

داستان به همین سبک ادامه پیدا می‌کند. بعضی جاهایش تقریبا با عقل جور در می‌آیند، اما بیشتر شامل چیزهای دیوانه‌وار بامزه مثل این است که «از نظر هری، ران یک پرنده پر سر و صدا، ‌ آهسته و نرم بود. هری دوست نداشت درباره پرنده‌ها فکر کند».

بات‌نیک خودش را به عنوان «یک استودیوی سرگرمی و جامعه نویسندگی انسان-ماشین» توصیف می‌کند و از جمله اعضایش می‌توان به باب منکاف، سردبیر سابق بخش کارتون‌های مجله معروف نیویورکر اشاره کرد. آن طور که بات‌نیک می‌گوید، این کیبورد هوشمند یک مجموعه متن را تحلیل می‌کند و ترکیب‌هایی از کلمات را پیدا می‌کند که بر پایه گرامر و واژگان محتمل است با هم جور در بیایند.

این کمپانی در وبسایتش می‌نویسد: ما از ابزار کامپیوتری استفاده می‌کنیم تا چیزهای جدید عجیب خلق کنیم. خودخواهانه دوست داریم بشریت را با الگوریتم جایگزین نکنیم، بلکه می‌خواهیم راه‌هایی طبیعی پیدا کنیم تا انسان‌ها و ماشین‌ها بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند تا چیزهایی خلق شود که هیچ یک از آن‌ها نمی‌توانستند به تنهایی خلق کنند».