حمایت سازمان تروریستی منافقین و شبکه سلطنتی بی بی سی از اغتشاشات

حمایت سازمان تروریستی منافقین و شبکه سلطنتی بی بی سی از اغتشاشات

خبرگزاری مهر، گروه سیاست- فاطمه کرمانی: عصر روز دوشنبه ۳۰ بهمن بود که اخباری ضد و نقیض از تجمع دراویش گنابادی در گلستان هفتم پاسداران در رسانه ها منتش

خبرگزاری مهر، گروه سیاست- فاطمه کرمانی: عصر روز دوشنبه ۳۰ بهمن بود که اخباری ضد و نقیض از تجمع دراویش گنابادی در گلستان هفتم پاسداران در رسانه ها منتشر شد. اخباری که شاید در ابتدا به یک تجمع صنفی شبیه بود و خاتمه آن را با اعمال وحشیانه و به شهادت رساندن ماموران برقراری امنیت را پیش بینی نمی کرد.

با گذشت ساعتی از شروع تجمع اما آرام آرام فضا از سوی دراویش به تشنج کشانده شد و تجمع کنندگان مقابل کلانتری ۱۰۲ پاسداران دست به اعمال خشونت بار زدند. تخریب خودروهای مردم در محل حادثه، آسیب رساندن به اموال عمومی در خیابان و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم با شمشیر و سلاح سرد همگی از اقداماتی بود که مقدمه ورود این تجمع به فاز وحشیانه شد.

کمی بعد اما رسانه ها خبر کشته شدن سه مامور انتظامی را منعکس کردند و این خبر آغاز رنگ و بوی خاص از اغتشاشات پاسداران بود. با حمله خشونت بار دراویش گنابادی به ماموران کلانتری ۱۰۲ پاسداران ۳ تن از ماموران این کلانتری به شهادت رسیده و تعدادی از ماموران هم دچار جراحت شدند.

یکی از هوداران این فرقه در اقدامی وحشیانه و داعش گونه در حالی که سوار بر یک دستگاه اتوبوس بود به صف ماموران نیروی انتظامی در مقابل کلانتری پاسداران حرکت کرد و در نهایت حادثه ای مرگبار را رقم زد. هجوم دیوانه‌وار این اتوبوس در خیابان پاسداران به سمت کلانتری باعث آسیب رسیدن به ۱۲ دستگاه خودروی مردم و همچنین زخمی شدن تعدادی از عابران پیاده شده است.

همین امر باعث شد که نیروی انتظامی تدابیر ویژه ای برای کنترل شرایط به وجود آمده اندیشیده و در این راستا مسیر های منتهی به محل حادثه را مسدود کرد و تعدادی زیادی از اغتشاش گران به همراه عاملان شهادت ماموران انتظامی را دستگیر کند. اما این اقدام هم نتوانست اغتشاش گران را متفرق کرده و فضا را به سمت برقراری آرامش سوق دهد. با این حال پلیس برای پایان دادن به تجمع دراویش در گلستان هفتم دستور ضرب العجل برای پراکنده شدن تجمع کنندگان داد اما تا ۶ صبح روز سه شنبه اول اسفند ادامه یافت و با پایان ضرب العجل تعیین شده، ماموران نیروی انتظامی برای دستگیری کلیه اغتشاش گران وارد عمل شدند.

در این حین یکی از حامیان این فرقه سوار بر یک خودرو سمند به سمت ماموران حمله کرد و در نهایت منجر به شهادت مظلومانه یک بسیجی و جراحت شدید یکی دیگر از آنها شد. این بار اما ماموران انتظامی با دستگیری تمامی اغتشاشگران، این قائله را جمع کردند.

حمایت شبکه سلطنتی انگلیس و سرکرده منافقین از اغتشاشات دراویش

اما تمام ماجرا این نبود. در تمام مدتی که دروایش داعش صفت نظم، آرامش و امنیت را در تهران مورد هدف قرار داده بودند رسانه های معاند بر آتش این غائله دمیده و تلاش کردند تا ماهی خود را از این آب گل آلود بگیرند. بی بی سی از اقدامات داعش گونه اغتشاش گران وترویج خشونت در ایران، در قالب خط تحلیلی حمایت کرد تا آشکارا نشان دهد که دولت انگلیس به تروریسم خیابانی در پایتخت ایران خدمتی بی دریغ انجام می دهد.

مریم رجوی از گروهک تروریستی سازمان منافقین به حمایت از اقدامات داعش گونه اغتشاشگران غائله خیابان پاسداران تهران پرداخت و در توئیتی نوشت: دستگیری صدها درویش معترض را محکوم و مراجع بین المللی را برای اقدام فوری فرا می خوانم.

جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

این حادثه اما واکنش هایی را در داخل و از سوی چهره های مختلف سیاسی نیز به دنبال داشت. کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی فردای روز حادثه جلسه فوق العاده ای برای بررسی این مسئله برگزار کرد و ابعاد این حادثه را مورد بحث قرار داد.

سید حسین نقوی حسینی، در این باره گفت: سابقه این غائله به بازداشت چهار نفر از سرحلقه‌های این گروه انحرافی باز می‌گردد، البته آن موضوع مدیریت شد، اگرچه در همان دوران هم شاهد اقدامات ساختارشکنانه این گروه‌ها بودیم.

وی افزود: بعد از آن ماجرا، اطراف خانه تابنده، هر روز صد نفر، دویست نفر با وسایل و سلاح‌های سرد جمع می‌شدند و ادعای حفظ امنیت تابنده را می‌کردند که خود تابنده به این‌ها اعلام کرد که ما اصلا مشکل امنیتی نداریم ولی هدف این گروه‌ها چیز دیگری است و به جاهای دیگری وصل هستند.

نقوی حسینی با اشاره به جزییات جلسه کمیسیون اظهار کرد: در این جلسه مطرح شد که بنای نیروهای انتظامی و امنیتی مدارا و پایان دادن به ماجرا با گفتگو و مسالمت بود و به همین جهت نیروی انتظامی هیچ سلاحی به کار نگرفت و علیرغم اینکه آن‌ها از هر وسیله‌ای اعم از چوب و چماق، قمه و حتی سلاح‌های گرم علیه نیروی انتظامی استفاده می‌کردند ولی ناجا باز هم خویشتنداری و مظلومانه در مقابل تجاوزگری و تعدی آن‌ها به امنیت مردم ایستادگی کرد.

این نماینده مجلس اظهار کرد: دریافت اطلاعاتی و میدانی ما این است که هدف این گروه انحرافی به هیچ وجه حفظ امنیت تابنده یا سرحلقه‌های خودشان نبود بلکه هدفشان بر هم زدن امنیت، طرح شعارهای ساختارشکنانه، ایجاد رعب و وحشت، همراهی با گروه‌های معاند و ضد انقلاب خارج از کشور و ایجاد آشوب بود.

عقیم ماندن سناریوی کشته سازی دراویش

رسانه های نزدیک به این فرقه نیز در پی بروز این حادثه به انتشار اخبار کذب کشته شدن تعدادی از دراویش در اثر شلیک گلوله از سوی ماموران انتظامی پرداختند. البته خبرسازی های فرقه دراویش این خبر همان ابتدا تکذیب شد.

رحمانی فضلی، وزیر کشور در توضیح سناریوی اغتشاشگران نیز گفت: افراطیون در اغتشاشات اخیر تمام تلاششان را کردند که کشته سازی کنند و با نشان دادن کشته ها، افکار عمومی را تحریک سازند اما با هوشیاری پلیس این اتفاق صورت نگرفت.

اغتشاش گران به شدت توسط فضای مجازی تحریک به شورش خیابانی شدند

سردار محمداسماعیل کوثری، جانشین قرارگاه ثارالله سپاه با بیان اینکه اغتشاشگران به شدت توسط رسانه ها و فضای مجازی که از خارج از کشور مدیریت می شود، تحریک شدند و ترغیب به شورش خیابانی شدند، تصریح کرد: پس از این موضوع عده ای از شهرستان ها نیز راهی تهران شدند که بعضی از آنها دستگیر شدند و برخی نیز پراکنده شدند.

سخنگوی قوه قضائیه: از اتفاقات خیابان پاسداران نمی گذریم

حجت الاسلام محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه در مورد اغتشاشات خیابان پاسداران نیز گفت: این افراد با الهام گرفتن از برخی جریان‌های بیرون و تحریکات شبکه ها و ماهواره های معاند و برخی افراد در داخل کشور اقداماتی انجام دادند که مردم ما شاهد بودند. بعضی از اموال و اتومبیل مردم را به آتش کشیدند، اخلال در رفت و آمد ایجاد کردند و خیلی از کاسبان را از کسب و کار باز داشتند.

وی افزود: اتفاقی که در خیابان پاسداران رخ داد، موضوعی است که دستگاه‌های مسئول و مردم نمی‌توانند از آن بگذرند و دادستانی به جد به این موضوع ورود می‌کند.

سردار اشتری: اغتشاشگران داعشی در کمترین زمان به سزای عملشان می رسند

سردار اشتری، فرمانده نیروی انتظامی نیز با بیان اینکه با هر فرقه و تفکری که امنیت را به خطر بیاندازد، قاطعانه برخورد می کنیم، گفت: این اغتشاشگران داعشی در کمترین زمان ممکن محاکمه و به سزای عملشان می رسند.

وی افزود: کسانی که در این حادثه به شهادت رسیدند در واقع گواهی بر این موضوع بودند که نمی گذاریم آنهایی که دنبال ناامن کردن جامعه هستند به حیات خود ادامه دهند.

تقدیر از عملکرد حساب شده نیروی انتظامی

وزیر کشور نیز در واکنش به این اغتشاشات عنوان کرد: افرادی که به دنبال قانون‌شکنی هستند، گمان نکنند که مدارا، خویشتنداری و هوشمندی ناجا ناشی از انفعال این مجموعه است بلکه با تمام برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده بود تلاش شد تا با مذاکره و صحبت مساله حل شود اما متاسفانه افرادی که اغتشاشگر بودند به دنبال رعایت شئون قانونی و همکاری با ناجا نبودند و به هیچ وجه حاضر به مذاکره نشدند و اقدام به انجام فعالیت‌های غیرقانونی و خشونت‌طلبانه کردند.

وی افزود: به هیچ وجه دولت، دستگاهای امنیتی ، نظامی ، بسیج و سپاه در مقابل خشونت‌طلبی،‌ قانون شکنی و افراطی‌گری مراعات هیچ کسی را نخواهند کرد و از قوه قضائیه انتظار است با تمامی مسببان حادثه برخورد قانونی و صریح انجام دهد.

اظهارنظر درباره فداکاری و اقدام قاطع و هوشمندانه ماموران حافظ امنیت در این اغتشاشات به وزیر کشور ختم نشد و برخی دیگر از چهره های تراز نظام نیز عملکرد نیروی انتظامی را ستودنی دانستند.

در این باره رئیس مجلس شورای اسلامی اغتشاشات را رخنه در مسائل امنیتی کشور دانست و از دقت عمل فرماندهی و پرسنل فدارکار نیروی انتظامی که با صلابت و درایت نسبت به رخنه‌ای که در مسائل امنیتی در تهران ایجاد شد، برخورد کردند تشکر کرد.

رئیس جمهور نیز با واکنش نسبت به اغتشاشات خیابان پاسداران، برخوردهای خشونت آمیز و اهانت به پلیس را که حافظ نظم و امنیت جامعه است غیر قابل تحمل دانست و اظهار داشت: از مدیریت سنجیده و مدارای حداکثری نیروهای عملیاتی بویژه نیروی انتظامی در این اغتشاشات قدردانی می کنم.

روحانی به وزاری کشور و اطلاعات نیز ماموریت داد تا گزارش از این اغتشاشات که منجر به شهادت تعدادی از نیروهای انتظامی و بسیج گردید، به هیات وزیران ارائه دهند.

به هر حال این فتنه نیز همچون فتنه های قبلی که در چهار دهه از عمر انقلاب به اشکال مختلف، جان، امنیت، مال و آرامش ملت ایران را تهدید کرده خنثی شد اما برای جلوگیری از وقوع این گونه اغتشاشات که همواره مورد وثوق جریانات معاند در پشت مرزهای جمهوری اسلامی ایران است چه کسانی و چگونه برنامه ریزی خواهند کرد.