آشنایی با روش تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

آشنایی با روش تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده‌اید.
زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده‌اید.

امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ را برایتان درنظر گرفته ایم. خواص درمانی گل سرخ بر کسی پوشیده نیست و اطبای معروف هم خوردن آن را توصیه کرده اند.

  • مواد اولیه:

آرد 900 گرم

روغن جامد 400 گرم

پودر گل سرخ يك لیوان سر خالی

گردو یا بادام پودر شده يك لیوان سر خالی

پودر شکر 3 لیوان و نیم

عسل 100 گرم

گلاب نصف لیوان

پودر هل نصف قاشق چای خوری

پودر پسته به میزان لازم

  • طرز تهیه حلوای گل سرخ:

گل سرخ را حتما پودر کنید.

روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.

آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.

حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.

سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتی متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.

این حلوا را می توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .

sooran.com