آشنایی با روش تهیه اسپاناکوپیتا؛ پیتای تخم مرغ نیمرو
زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی: این شام بدون گوشت در عرض ۱۵ دقیقه آماده میشود. مواد لازندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
این شام بدون گوشت در عرض ۱۵ دقیقه آماده میشود.
- مواد لازم:
نان پيتا: 4 عدد، از وسط به دو قسمت تقسيم شود
در صورت دلخواه آن ها را گرم كنيد.
روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
اسفناج يخ زده و خرد شده:250گرم
آب آن ها خوب گرفته شود
نمك: به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ: 8 عدد ، همزده
پنير فتاي ريز رنده شده: يك چهارم پيمانه
فلفل سياه: به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي: 8 قاشق چاي خوري
- طرز تهيه:
- زمان آماده سازي: 15 دقيقه
- زمان تهيه: 15 دقيقه
پيتاها را گرم كرده درون فويل بپيچيد سپس آن ها را درون فر با دماي 350 درجه قرار دهيد تا داغ شوند (10- 8 دقيقه ).
روغن را درون تابه نچسبي روي حرارت متوسط روي گاز قرار دهيد. اسفناج را به آن اضافه كنيد تا داغ شود و در اين بين هر چند وقت يكبار آن ها را هم بزنيد.
تخم مرغ ها را به اسفناج اضافه كرده هم بزنيد تا كمي سفت شوند ( 5 - 4 دقيقه) سپس پنير فتا و فلفل را به مخلوط اضافه كرده و آنقدر حرارت داده تا بپزند.
درون هر نيمه پيتا دو قاشق گوجه فرنگي بماليد سپس مخلوط تخم مرغ را درون نان ها تقسيم كنيد.
telegraph
