آشنایی با روش تهیه پودینگ نان پای سیب

آشنایی با روش تهیه پودینگ نان پای سیب

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:میز غذای شما با این دسر زیباتر می‌شود مواد لازم براى تهیه پودی
زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
میز غذای شما با این دسر زیباتر می‌شود

 پودینگ نان پای سیب

  • مواد لازم براى تهیه پودینگ نان پای سیب:

۶ ورقه نان تست

٣ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان شیر

يك قاشق چای خورى عصاره وانیل

يك قاشق غذاخورى دارچین

٣ عدد سیب پوست کنده و ریز خرد شده

يك فنجان شکر قهوه اى

٣ قاشق غذاخورى نشاسته ذرت

بستنى و سس کارامل براى سرو کردن

  • طرز تهیه پودینگ نان پای سیب:

دماى فر را به ١٧۵ درجه سانتیگراد می رسانیم.

نان ها را خرد کرده، در یک کاسه، تخم مرغ، شیر، وانیل، و دارچین را با همزن مخلوط می کنیم.

نان ها را به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم و در قالب گرد چرب کرده ریخته و روى آن را صاف می کنیم.

در یک کاسه بزرگ، سیب، شکر، و نشاسته ذرت، را با هم مخلوط کرده و روى پودینگ نان در قالب می ریزیم و به مدت ۴٠ دقیقه آن را در فر قرار داده تا پخته و دور آن طلایى شود.

بعد از خنک شدن در دماى اتاق، آن را با بستنى و سس کارامل تزیین و سرو می کنیم.

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com