آشنایی با روش تهیه پودینگ نان پای سیب
زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:میز غذای شما با این دسر زیباتر میشود مواد لازم براى تهیه پودیزندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
میز غذای شما با این دسر زیباتر میشود
- مواد لازم براى تهیه پودینگ نان پای سیب:
۶ ورقه نان تست
٣ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان شیر
يك قاشق چای خورى عصاره وانیل
يك قاشق غذاخورى دارچین
٣ عدد سیب پوست کنده و ریز خرد شده
يك فنجان شکر قهوه اى
٣ قاشق غذاخورى نشاسته ذرت
بستنى و سس کارامل براى سرو کردن
- طرز تهیه پودینگ نان پای سیب:
دماى فر را به ١٧۵ درجه سانتیگراد می رسانیم.
نان ها را خرد کرده، در یک کاسه، تخم مرغ، شیر، وانیل، و دارچین را با همزن مخلوط می کنیم.
نان ها را به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم و در قالب گرد چرب کرده ریخته و روى آن را صاف می کنیم.
در یک کاسه بزرگ، سیب، شکر، و نشاسته ذرت، را با هم مخلوط کرده و روى پودینگ نان در قالب می ریزیم و به مدت ۴٠ دقیقه آن را در فر قرار داده تا پخته و دور آن طلایى شود.
بعد از خنک شدن در دماى اتاق، آن را با بستنى و سس کارامل تزیین و سرو می کنیم.
نوش جان و لذت ببرید!
http://foodfa.com