خوشمزه‌ترین سالاد دنیا صد ساله شد

خوشمزه‌ترین سالاد دنیا صد ساله شد

به گزارش همشهری آنلاین، او که نمی‌خواست مشتریانش گرسنه از رستوران بیرون بروند، تصمیم گرفت با باقیمانده مواد غذایی که در آشپزخانه است، غذایی را سرهم کن

به گزارش همشهری آنلاین، او که نمی‌خواست مشتریانش گرسنه از رستوران بیرون بروند، تصمیم گرفت با باقیمانده مواد غذایی که در آشپزخانه است، غذایی را سرهم کند و روی میز مشتری بفرستد. او برگ‌های کاهو را کمی درشت‌تر از حد معمول خرد کرد و داخل کاسه ریخت؛ سپس کمی روغن زیتون و تخم‌مرغ آبپز به آن اضافه کرد و این ظرف شگفت‌انگیز را روی میز مشتریان فرستاد.

در کمال ناباوری کسانی که این سالاد را خوردند، از طعم بی‌نظیر آن شگفت‌زده شدند و به این ترتیب سالاد مشهور سزار اختراع شد. مردم که برای خوردن این سالاد به رستوران کاردینی می‌رفتند، نام این سالاد را به افتخار نام آشپز مخصوص آن، سالاد سزار گذاشتند و امسال، صدمین سال ابداع این سالاد خوشمزه است؛ سالادی که حالا نه‌فقط در کشور مکزیک و آمریکا، بلکه در اکثر کشورهای اروپایی و آسیایی ازجمله کشور خودمان طرفداران زیادی دارد و دستخوش تغییراتی هم شده است.

بیشتر بخوانید: چطور این خوشمزه ایرانی دنیا را فتح کرد؟ ثبت ملی املت متفاوت اردبیلی ها

سالاد سزار که ابتدا فقط با برگ‌های درشت کاهو، تخم‌مرغ، روغن زیتون و لیموترش‌های مخصوص مکزیکی تهیه می‌شد، امروزه در کشورهای دیگر ترکیبات متفاوتی دارد؛ مثلا آمریکایی‌ها به آن ماهی کولی اضافه کردند و در برخی از رستوران‌ها به جای لیموترش از آبمیوه‌های شیرین برای تهیه سس سالاد سزار استفاده می‌شد.

در ایران هم به جرأت می‌توان گفت سالاد سزار بعد از سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین سالادهاست که مردم آن را در کافه‌ها و رستوران‌ها سفارش می‌دهند. سالاد سزار در ایران معمولا از ترکیب برگ کاهو با فیله مرغ، برش‌های زیتون، پنیر فتا و تکه‌های نان تست تهیه می‌شود که در ترکیب با سسی مخصوص از روغن زیتون و آب لیمو ترش سرو می‌شود.