روش پخت آش امام حسینی برای ۱۰۰ نفر

روش پخت آش امام حسینی برای ۱۰۰ نفر

همشهری: این آش که در پخت آن از گندم، گوشت و دنبه گوسفند استفاده می‌شود، طعم و مزه بی‌نظیری دارد. مواد لازم: نخود: ۴ کیلوگرم لوبیا چیتی: ‌۴ کیلوگرم

همشهری: این آش که در پخت آن از گندم، گوشت و دنبه گوسفند استفاده می‌شود، طعم و مزه بی‌نظیری دارد.

مواد لازم:

نخود: ۴ کیلوگرم

لوبیا چیتی: ‌۴ کیلوگرم

گندم پوست‌کنده: ۶ کیلوگرم

سبزی آش خردشده: ۱۵ کیلوگرم

پیاز: ۶۰ عدد

نمک، فلفل سیاه، نعنا خشک و کشک: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۲ ساعت

مدت زمان پخت: ۴ ساعت

طرز تهیه:

۱. نخود و لوبیا را به‌مدت ۶ ساعت در ظرف‌های‌ جداگانه بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود. در این مدت چندبار آب آنها را عوض کنید. گندم را بشویید و در آبکش بریزید.

۲. نخود و لوبیا را آبکشی کرده و به همراه گندم در قابلمه بریزید و روی آنها آب بریزید، در حدی که کاملا با آب پوشانده شوند، در قابلمه را بگذارید و بعد از جوش‌آمدن روی حرارت متوسط تنظیم کنید.

۳. بعد از اینکه حبوبات نرم و دندان‌گیر شدند، سبزی‌ آش خرد شده همراه نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و بعد از جوش آمدن آب، شعله را کم کنید.

۴. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خلال‌شده را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

۵. نعنا خشک را ۱۵دقیقه در آب خیسانده، آبکش کرده و جداگانه تفت دهید و همراه پیاز داغ برای تزئین‌ آش استفاده کنید.

نکته: اگر بعد از اضافه‌کردن سبزی، در قابلمه را روی آن قرار دهید، ‌آش گندم در نهایت تیره خواهد شد.