زمینلرزه اصفهان خسارتی نداشت /واژگونی اتوبوس و مصدومیت ۳۴ مسافر در خراسان شمالی
مرتضی سلیمی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، با اشاره به وقوع زمینلرزه 4.1 ریشتری در ساعت 4:02 امروز در 10 کیلومتری روستمرتضی سلیمی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، با اشاره به وقوع زمینلرزه 4.1 ریشتری در ساعت 4:02 امروز در 10 کیلومتری روستای بازیاب در خور و بیابانک اصفهان اظهار داشت: این زمینلرزه بر اساس ارزیابیهای تیمهای ویژه امدادی، خوشبختانه هیچگونه خسارت جانی و مالی نداشته است.
وی در ادامه در خصوص واژگونی اتوبوس در خراسان شمالی، گفت: این تصادف ساعت 3:22 بامداد امروز در کیلومتر 15 محور شیروان به بجنورد در دوراهی روستای بیگان به وقوع پیوسته که در اثر آن 40 مسافر دچار حادثه شدند.
قائممقام سازمان امداد و نجات خاطر نشان کرد: این حادثه 34 مصدوم بر جای گذاشت که 7 نفر آنها به نزدیکترین مرکز درمانی انتقال یافتند.
مرتضوی افزود: واژگونی سواری جیلی 5:27 صبح امروز در کیلومتر 65 محور ساردوئیه جیرفت سبب مصدوم شدن 3 مسافر شد که نیروهای امدادی اقدامات لازم را جهت نجات جان آنها انجام دادند.
انتهای پیام/
