سس جوانه گندم
طب اسلاميسس جوانه گندمخراسان - مورخ یکشنبه 1393/07/20 شماره انتشار 18807 آيا مي دانستيد که با جوانه گندم مي شود مقوي ترين سس را براي غذاهايتان تهيه کنطب اسلامي
سس جوانه گندم
خراسان - مورخ یکشنبه 1393/07/20 شماره انتشار 18807
آيا مي دانستيد که با جوانه گندم مي شود مقوي ترين سس را براي غذاهايتان تهيه کنيد؟
مواد لازم براي تهيه سس
روغن زيتون - يک ليوان
ليمو ترش تازه - نصف استکان
نمک - نصف قاشق چاي خوري
فلفل قرمز - يک چهارم قاشق چاي خوري
ارده - کمتر از نصف قاشق غذاخوري
جوانه گندم - ۵ تا ۷ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
تمام مواد را در مخلوط کن بريزيد و کاملاً مخلوط کنيد به طوري که جوانه گندم کاملاً يکنواخت شود و پوست آن مشخص نباشد. اين سس را مي توانيد با انواع سالاد يا غذاهاي بخارپز استفاده کنيد.
مزاج روغن هاي گياهي
غذاي فرآوري شده نوع مزاج مصلح
ارده گرم و تر سرکه، عسل
روغن بادام شيرين معتدل مصطکي
روغن کنجد گرم و تر عسل
شيره انگور گرم و تر تخم ريحان
شير، خرما گرم و خشک سرکه، سکنجبين يا ترشي هاي طبيعي
