سس جوانه گندم

سس جوانه گندم

طب اسلاميسس جوانه گندمخراسان - مورخ یکشنبه 1393/07/20 شماره انتشار 18807 آيا مي دانستيد که با جوانه گندم مي شود مقوي ترين سس را براي غذاهايتان تهيه کن
طب اسلامي
سس جوانه گندم
خراسان - مورخ یکشنبه 1393/07/20 شماره انتشار 18807

آيا مي دانستيد که با جوانه گندم مي شود مقوي ترين سس را براي غذاهايتان تهيه کنيد؟


مواد لازم براي تهيه سس

روغن زيتون - يک ليوان

ليمو ترش تازه - نصف استکان

نمک - نصف قاشق چاي خوري

فلفل قرمز - يک چهارم قاشق چاي خوري

ارده - کمتر از نصف قاشق غذاخوري

جوانه گندم - ۵ تا ۷ قاشق غذاخوري


طرز تهيه:

تمام مواد را در مخلوط کن بريزيد و کاملاً مخلوط کنيد به طوري که جوانه گندم کاملاً يکنواخت شود و پوست آن مشخص نباشد. اين سس را مي توانيد با انواع سالاد يا غذاهاي بخارپز استفاده کنيد.


مزاج روغن هاي گياهي

غذاي فرآوري شده نوع مزاج مصلح

ارده گرم و تر سرکه، عسل

روغن بادام شيرين معتدل مصطکي

روغن کنجد گرم و تر عسل

شيره انگور گرم و تر تخم ريحان

شير، خرما گرم و خشک سرکه، سکنجبين يا ترشي هاي طبيعي