3 عضو فدراسیون جهانی دوومیدانی از کار تعلیق شدند

3 عضو فدراسیون جهانی دوومیدانی از کار تعلیق شدند

به گزارش خبرگزاری فارس، 3 عضو فدراسیون جهانی دوومیدانی به دلیل تخلفاتی که پیش از این در دوپینگ دوومیدانی روسیه مطرح شده بود، از کار تعلیق شدند. نیک دی
به گزارش خبرگزاری فارس، 3 عضو فدراسیون جهانی دوومیدانی به دلیل تخلفاتی که پیش از این در دوپینگ دوومیدانی روسیه مطرح شده بود، از کار تعلیق شدند. نیک دیویس که سال قبل از سمت خود در فدراسیون جهانی دوومیدانی استعفا کرده بود به مدت 180 روز از فعالیت تعلیق شد.

همسر او نیز که مدیریت پزشکی فدراسیون جهانی دوومیدانی را برعهده شد مورد اتهام قرار گرفت و از کار تعلیق شد.

دیویس، همسرش و یکی دیگر از اعضای فدراسیون جهانی متهم شده‌اند که برای دستکاری نمونه‌های مثبت روس‌ها و مخفی کردن دوپینگ آنها پول گرفته‌اند. پیش از این دیاک رئیس سابق فدراسیون جهانی دوومیدانی به دلیل دریافت رشوه از ورزشکاران روس از سمت خود کنار رفته بود.

ورزشکاران روسی در حال حاضر از حضور در بازی‌های المپیک ریو منع هستند.

انتهای پیام/س

http://fna.ir/J1MFXN