96 درصد جمعیت کشور زیر پوشش بیمه سلامت است
به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، طاهر موهبتی ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی سالن ورزشی چندمنظوره دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی این شهر با اشاره بهبه گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، طاهر موهبتی ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی سالن ورزشی چندمنظوره دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی این شهر با اشاره به اینکه تحول سلامت از اولویت های دولت است اظهار کرد: 96 درصد از جمعیت کشور زیر پوشش بیمه سلامت است.
وی به کاهش هزینه های بستری بیماران روستایی از 38 درصد به سه درصد در طرح بیمه سلامت اشاره کرد و افزود: پرداختی بیماران شهری به 6درصد رسیده است.
معاون برنامه ریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تعداد تخت های بستری در کشور از 10 هزار به 20 هزار تخت افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: به ازای هر یک هزار نفر، یک و نیم تخت بیمارستانی موجود است.
موهبتی از نیاز 100 هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد و بیان کرد: 6 هزار میلیارد تومان اعتبار برای تامین تخت های مذکور نیاز است و راهی به غیر از خصوصی سازی در بخش بیمارستانی نداریم.
وی بر تضمین سرمایه گذاری بخش خصوصی در امر بهداشت تأکید کرد و گفت: تامین امنیت سرمایه گذاری در بخش بیمارستانی، سلامت را در جامعه تضمین می کند.
معاون برنامه ریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه سلامت در حوزه آموزش، بهداشت و درمان متعلق به طرح ملی است، خاطرنشان کرد: دولت بارها از اصل طرح ملی سلامت حمایت کرده است و امیدواریم به گونه ای عمل شود که حمایت های مجلس شورای اسلامی افزایش پیدا کند.
موهبتی، تامین سلامت را از اولویت های جوامع بشری خواند و یادآور شد: یکی از موفقیت های دولت روحانی توجه به حوزه سلامت است.
این مسؤول، سلامت و امنیت را دو نعمت الهی خواند و اظهار کرد: در افق 1404 کشور تلاش می کنیم جامعه ای برخوردار از سلامت داشته باشیم.
به گزارش فارس، کلنگ احداث سالن ورزشی چندمنظوره دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی لنگرود در زمینی به مساحت یک هزار و 352 متر مربع و با اعتبار 12 میلیارد ریال با حضور طاهر موهبتی معاون برنامه ریزی، هماهنگی، حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زمین زده شد.
انتهای پیام/84001/ق40
