رونمایی از گوشی جدید 399 دلاری وان پلاس

رونمایی از گوشی جدید 399 دلاری وان پلاس

به گزارش فارس به نقل از درویدلایف، این گوشی از قابلیت تبدیل شدن به هدست واقعیت مجازی برخوردار است تا کاربر بتواند با استفاده از آن تصاویر سه بعدی مشاه
به گزارش فارس به نقل از درویدلایف، این گوشی از قابلیت تبدیل شدن به هدست واقعیت مجازی برخوردار است تا کاربر بتواند با استفاده از آن تصاویر سه بعدی مشاهده کند.

در این گوشی از دو دوربین قدرتمند نیز استفاده شده است. دوربین پشتی وان پلاس 3 از نوع 16 مگاپیکسلی و دوربین جلویی آن از نوع 8 مگاپیکسلی است. امکان قرائت اثر انگشت و باتری 3000 میلی آمپری هم برای این گوشی پیش بینی شده است.

قابلیت Dash Charge که در گوشی یادشده وجود دارد، شارژ باتری 60 درصدی را در عرض تنها 30 دقیقه ممکن می کند. در وان پلاس 3 از فناوری ان اف سی هم استفاده شده است.

USB Type-C، آخرین نسخه از سیستم عامل آندروید، طراحی آلومینیومی و خوش دست بودن از جمله عواملی است که بر جذابیت گوشی یاد شده افزوده است.

انتهای پیام/

http://fna.ir/IR2O8F