زمان بازدید از نمایشگاه قرآن یک ساعت افزایش می‌یابد

زمان بازدید از نمایشگاه قرآن یک ساعت افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس، بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم 24 خردادماه با حضور علی جنتی وزیر ارشاد افتتاح شد. این د
به گزارش خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس، بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم 24 خردادماه با حضور علی جنتی وزیر ارشاد افتتاح شد.

این دوره از نمایشگاه به دلیل هماهنگی‌های معاونت قرآن و عترت ارشاد در مصلای امام خمینی(ره) برپا شد و با توجه به اهمیت بازدهی این نمایشگاه مسئولان ساعت بازدید را از 18 تا 23:30 در نظر گرفتند.

هر شب در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم هر چه به ساعت پایانی نزدیک‌تر می‌شویم تعداد بازدیدکنندگان نیز افزوده می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی معاون قرآن و عترت ارشاد در گفت‌وگو با خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس از افزوده شدن زمان برپایی نمایشگاه در روزهای پایانی هفته خبر داد و گفت: با توجه به استقبال مردم قرآن‌دوست کشورمان، نمایشگاه در روزهای پنج‌شنبه و جمعه (3 و 4 تیر) به جای ساعت 18، از ساعت 17 میزبان علاقه‌مندان است.

وی با بیان اینکه مسئولان مصلای امام خمینی(ره) در برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن همکاری خوبی با ما داشتند، افزود: با توجه به برخی مسائل امکان افزایش زمان بازدید بعد از ساعت 23:30 وجود ندارد اما از علاقه‌مندان می‌خواهیم در اوایل زمان آغاز نمایشگاه حضور بهم رسانند و از این فضای معنوی بهره ببرند.

به گزارش فارس نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در اواسط هفته از ساعت 18 تا 23:30 میزبان علاقه‌مندان است. این نمایشگاه تا 8 تیرماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

http://fna.ir/4CYD3Z