سالاد عدس

سالاد عدس

آشپزي منسالاد عدسخراسان - مورخ سه‌شنبه 1393/11/14 شماره انتشار 18899 مواد لازم * عدس - ۱۵۰گرم * آب سرد - يک ليتر * سير - ۵حبه * برگ بو - يک عدد * پياز
آشپزي من
سالاد عدس
خراسان - مورخ سه‌شنبه 1393/11/14 شماره انتشار 18899


مواد لازم

* عدس - ۱۵۰گرم * آب سرد - يک ليتر * سير - ۵حبه * برگ بو - يک عدد

* پياز - يک عدد چهارقاچ

* روغن مايع - ۲قاشق غذاخوري * پياز کوچک - يک عدد خلالي

* پودرآويشن - يک قاشق چاي خوري * کلم سفيد - ۱۵۰گرم رشته رشته (در صورت دلخواه) * آب ليموترش - يک عدد* پنير فتا (برش خورده) - 50 گرم

* نمک و فلفل - به ميزان لازم


طرز تهيه:

* عدس را همراه آب سرد، پياز، ۳حبه سير و برگ بو در قابلمه بريزيد و روي شعله متوسط قرار دهيد؛ اجازه دهيد تا عدس خوب بپزد و آب آن خشک شود. سبزيجات را از آن خارج کنيد.

* در ماهيتابه اي روغن بريزيد و باقي مانده سير را ساطوري کنيد و همراه کمي پياز تفت دهيد؛ کلم را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.

* عدس را همراه پياز، آويشن، آب ليمو و ادويه اضافه کنيد.

* براي پختن اين غذا، کمي نمک به عدس اضافه کنيد.

* مي توانيد از هر سبزي براي طعم دادن به عدس استفاده کنيد.

* در صورت تمايل به جاي پياز از پيازچه استفاده کنيد.

* همه مواد را با هم مخلوط کنيد.