سیب پروژهای برای تامین سلامت ایرانیان است
علی اکبر سیاری شنبه شب در حاشیه بازدید از طرح های بخش سلامت شهرستان اسفراین به خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: به زودی برای تمامی افراد در سراسعلی اکبر سیاری شنبه شب در حاشیه بازدید از طرح های بخش سلامت شهرستان اسفراین به خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: به زودی برای تمامی افراد در سراسر کشور پرونده الکترونیکی سلامت به نام سیب تشکیل می شود.
وی بیان داشت: با برطرف نمودن مشکلات زیرساختی اینترنت در روستاها و فراهم نمودن زیرساخت های موردنیاز، این طرح در تمام نقاط کشور به اجرا درمی آید .
معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مبارزه با بیماری های غیر واگیر که به عنوان یک سند در سطح ملی تدوین شده را یکی دیگر از اولویت های مهم این وزارتخانه بیان کرد.
وی افزود : با دستور ریاست جمهوری، برای مبارزه با این بیماری ها همه دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی مامور شده اند که این سند را در حوزه کاری خودشان تدوین کنند و به تصویب کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان و استان برسانند.
سیاری اهتمام وزارت بهداشت به سلامت گروه های مختلف جامعه تصریح کرد:اکنون برای تمام گروهای سنی در وزارت بهداشت و درمان برنامه تدوین شده داریم.
به گفته وی سامانه یکپارچه بهداشتی هم به نام «سیب» راه اندازی شده و در حال فعالسازی است.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: نیروهای مجری این سامانه آموزش های لازم را دیده اند.
انتهای پیام/63002/ر20/
