Ùوت Ùˆ ÙÙ† خوشمزه کردن آش دندون + شیوه تهیه
به گزارش همشهری آنلاین: پخت این آش‌ها در بیشتر شهرها Ùˆ Øتی روستاهای کشور مرسوم است Ùˆ غالبا اهمیت دارد. در ادامه یکی از نمونه های این آش را معرÙÛŒ کرده‌
به گزارش همشهری آنلاین: پخت این آش‌ها در بیشتر شهرها Ùˆ Øتی روستاهای کشور مرسوم است Ùˆ غالبا اهمیت دارد. در ادامه یکی از نمونه های این آش را معرÙÛŒ کرده‌ایم.
۱- آش دندونی
تعداد Ù†Ùرات: Û· Ù†Ùر
زمان پخت: ۴ ساعت
مواد لازم
گوشت گوسÙندی: ÛµÛ°Û° گرم
قلم گوسÙندی: به میزان دلخواه
نخود، لوبیاسÙید، لوبیاقرمز، لوبیاچیتی، عدس، بلغور گندم، بلغور جو، برنج نیم‌دانه Ùˆ ماش: هرکدام Û³Û°Û° گرم
پیاز: ۵ عدد
نعناع‌خشک: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه: به میزان لازم
کشک: برای تزیین
روش تهیه:
Û±. همه Øبوبات را در یک قابلمه خیلی بزرگ بریزید Ùˆ با آب کاÙÛŒ Øداقل Û² ساعت بپزید.
Û². قلم Ùˆ گوشت‌های پخته را از قابلمه خارج کرده، در یک ظر٠بریزید. در ادامه عصاره قلم را از صاÙÛŒ رد Ùˆ به گوشت‌ها اضاÙÙ‡ کنید.
Û³. پس از Øدود Û² ساعت Øبوبات نیم‌پز می‌شوند. در این مرØله همه Øبوبات را آب‌کش کرده، به عصاره قلم اضاÙÙ‡ کنید.
Û´. با پخت همه Øبوبات، Û´ عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد کرده، با روغن تÙت دهید. پس از طلایی‌شدن پیازها یک قاشق مرباخوری زردچوبه Ùˆ یک قاشق چای‌خوری دارچین به آن اضاÙÙ‡ کنید. پیازها را Û³Û° ثانیه تا یک دقیقه با ادویه‌ها تÙت دهید Ùˆ سپس نمک را نیز به آنها اÙزوده، به مواد آش اضاÙÙ‡ کنید.
Ûµ. پس از آن مقداری نعناع‌داغ آماده کرده، به آش اضاÙÙ‡ کنید. به‌خاطر دآشته باشید Ú©Ù‡ این آش، سبزی ندارد Ùˆ به همین‌خاطر رنگ آن مشابه شله‌قلمکار است Ùˆ با اÙزودن پیازداغ Ùˆ نعناع‌داغ خوش‌رنگ خواهد شد.
نکته:
در Ùاصله پخت آش همه مواد را مدام هم بزنید؛ چون بلغورها Ùˆ Øبوبات پخته به‌سرعت ته‌ می‌گیرند.