قطع درختان برای ساخت مدرسه صحت ندارد

قطع درختان برای ساخت مدرسه صحت ندارد

همشهری: محمدخانی در ابتدای نشست خبری خود به اجلاس بریکس که هفته گذشته با حضور شهردار تهران در برزیل برگزار شده بود، اشاره کرد و گفت: "با رای اجمالی و

همشهری: محمدخانی در ابتدای نشست خبری خود به اجلاس بریکس که هفته گذشته با حضور شهردار تهران در برزیل برگزار شده بود، اشاره کرد و گفت: "با رای اجمالی و تایید همه اعضا، تهران به عنوان نایب رئیس اتحادیه شهرهای بریکس انتخاب شد. این اتفاق بسیار مثبتی است و نشان‌دهنده رویکرد جدید مدیریت شهری در حوزه بین‌الملل است."

وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره پاساژ علاءالدین اظهار داشت: "این موضوع بارها از سوی شهردار منطقه ۱۱ و معاونانش مطرح شده است. آنچه قطعی است این است که پاساژ و مجتمع تجاری باید شرایط ایمنی خود را به صورت صد درصد رعایت کند و تمهیدات ایمنی را فراهم کند. در این زمینه تعارفی با کسی نداریم و این موضوع شوخی‌بردار نیست، بلکه مسئله سلامت و امنیت مردم در میان است."

محمدخانی افزود: "موضوع تامین پارکینگ ساختمان علاءالدین نیز همان‌طور که مدیران شهری تاکید کردند باید حل شود و شهرداری درباره این موضوع تعارف ندارد. اولویت اول ما جابجایی پاساژ یا ایجاد مشکل برای کسبه نیست، اما در عین حال درباره سلامت مردم و ایمنی ساختمان تعارف نداریم و مسیر باید کاملاً به درستی طی شود."

وی ادامه داد: "در سالی که به نام سرمایه‌گذاری نامیده شده، حتماً به دنبال این هستیم که مسیر تسهیل شود و شرایط برای کسب‌وکارهای مردم در عین رعایت شرایط ایمنی فراهم گردد."

سخنگوی شهردار تهران همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار رکنا درباره ساخت ۵۸ مدرسه توسط شهرداری تهران در فضای سبز گفت: "طبق آمار، وضعیت مدارس در شهر تهران تقریباً یکی از بدترین وضعیت‌ها را در جدول شهرهای ایرانی دارد. فرسودگی و کمبود مدارس دولتی در پایتخت نسبت به سایر شهرها بیشتر است. این موضوع سبب شد که آقای پزشکیان در جلسه هیئت دولت به مسئله ورود کنند و شهرداری تهران نیز همراه شد."

وی افزود: "شهرداری وظایفی را به عهده گرفت و کارگروهی تعیین شد تا مدارس خوب و با کیفیتی برای بچه‌های تهران ساخته شود. برای توسعه ظرفیت‌های مختلف، همه مناطق تهران برای معرفی و شناسایی زمین‌ها به شهرداری کمک می‌کنند. این مسیر در مراحل بررسی و مطالعه است و هر وقت تصمیم قطعی اتخاذ شد، حتماً به اطلاع شما خواهد رسید."

محمدخانی همچنین تاکید کرد: "اینکه گفته شده شهرداری قصد دارد در استان‌ها مدرسه بسازد و درختی قطع شود و مدارس جایگزین درختان شوند، صحت ندارد. مشخص است که چنین اتفاقی نخواهد افتاد. پیشنهاد بر سر پهنه‌های G است که آن هم در حال بررسی است."

وی در پایان بیان کرد: "شهرداری به موازاتی که یک فضای جدید برای فضای سبز فراهم می‌کند، در کنار آن بخشی از فضا را نیز برای ساخت مدارس اختصاص خواهد داد."


ادامه دارد ...