آشنایی با روش تهیه بیسکویت دکمه‌ای

آشنایی با روش تهیه بیسکویت دکمه‌ای

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:این بیسکویت‌های دکمه‌ای زیبا و خوش رنگ را به راحتی در منزل تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.
زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
این بیسکویت‌های دکمه‌ای زیبا و خوش رنگ را به راحتی در منزل تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.
  • مواد لازم برای بیسکویت دکمه ای:

کره: 125 گرم

پودر قند: 75 گرم

تخم مرغ: يك عدد

وانیل: يك چهارم قاشق چای خوری

آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد

رنگ خوراکی دلخواه از هر کدام يك قاشق مرباخوری

  • طرز تهیه بیسکویت دکمه ای :

کره و پودرقند را با همزن زده تا سفید و پوک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم می زنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده آرام آرام اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

از خمیر برداشته رنگ مورد نظر را اضافه کرده با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم با یک وسیله به شکل دایره می زنیم دوباره داخل آن را با یک دایره کوچکتر فقط شکل می دهیم و سوراخ های آن را با خلال دندان ایجاد می کنیم سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید چرب کنید تا زیر بیسکویتتان اصلا تغییر رنگ ندهد. و با دمای 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار بدهید.

منبع: بیتوته