آشنایی با روش تهیه  سالمون سرخ شده با سس زنجبیل و بروکلی

آشنایی با روش تهیه سالمون سرخ شده با سس زنجبیل و بروکلی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:در دستور غذایی فوری و آسیایی سالمون از این سس برای براق کردن سالمون استفاده کنید. این سس را
زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
در دستور غذایی فوری و آسیایی سالمون از این سس برای براق کردن سالمون استفاده کنید. این سس را می‌توانید با روغن کنجد و پیازچه مخلوط نموده و بر روی برنج قهوه‌ای یا نودل برنج نیز بریزید.
  • مواد لازم:

روغن كنجد: يك و نيم قاشق غذاخوري

سس سوياي غليظ: يك و نيم قاشق غذاخوري

سركه سيب يا برنج: يك و نيم قاشق غذاخوري

زنجبيل رنده شده تازه: يك قاشق غذاخوري

نمك: يك چهارم قاشق چاي خوري

گلچه هاي يك بروكلي بزرگ همراه با 2 سامتي متر
ساقه چسبيده به آن: 8 پيمانه

ملاس: يك قاشق غذاخوري

سالمون: نيم كيلوگرم، به 4 قسمت تقسيم شود

  • زمان تهيه: 25 دقيقه
  • زمان آماده شدن : 25 دقيقه
  • روش تهيه:
  • فر را روي حرارت 425 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. يك ورق پخت لبه دار را با اسپري پخت و پز پوشش دهيد.
  • روغن، سس سوياي غليظ. سركه، زنجبيل و يك هشتم قاشق چاي خوري نمك را درون كاسه اي با هم مخلوط كنيد. بروكلي را اضافه كرده و هم بزنيد تا خوب آغشته به مواد فوق شود. سپس مواد را با استفاده از كفگير به درون قابلمه آماده شده از قبل بريزيد و سعي كنيد تا آن جا كه مي توانيد مايع مواد را درون كاسه باقي بگذاريد. ملاس را درون مواد مايع درون كاسه اضافه كنيد.
  • بروكلي ها را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد و آن ها را به يك طرف قابلمه منتقل كنيد و سالمون ها را بر روي ديگر قابلمه قرار دهيد.
  • سالمو ن ها را با يك هشتم نمك باقي مانده طعم دار كنيد و با استفاده از يك برس روي آن ها را با براق كننده ملاس براق كنيد.
  • سالمون را به مدت 10 - 7 دقيقه بيشتر حرارت داده و سرخ كنيد، سپس روي آن ها دانه هاي كنجد بپاشيد.

telegraph