عزل رئیس فدراسیونهای ورزشی دمکراتیک نیست

عزل رئیس فدراسیونهای ورزشی دمکراتیک نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا تابش به موانعی که منجر به طرد و تعلیق ایران در مجامع بین‌المللی ورزشی شده است اشاره کرد و گفت: اصلاح "ماده ۱۰ اساسنامه

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا تابش به موانعی که منجر به طرد و تعلیق ایران در مجامع بین‌المللی ورزشی شده است اشاره کرد و گفت: اصلاح "ماده ۱۰ اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی آماتوری" بر اساس منشور المپیک اقدام شایسته‌ای است که می‌تواند فاصله ورزش ایران را با مجامع بین‌المللی ترمیم و کاهش دهد چراکه این ماده اختیار عزل رییس فدراسیون را به وزیر ورزش می‌دهد اما این اختیار منطقی و دمکراتیک نیست و عزل رییس فدراسیون باید در اختیار مجمعی باشد که آن را انتخاب کرده است.

افزایش ارتباط‌‍‌های بین‌المللی با اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی آماتوری
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی آماتوری به منظور افزایش ارتباط‌‍‌های بین‌المللی، کسب کرسی‌های بیشتر در عرصه ورزش و استقلال این فدراسیون‌ها را ضروری دانست و افزود: این مسئله در بسیاری مواقع در مجامع بین‌المللی مورد ایراد واقع شده و تصمیم غیردمکراتیک تلقی می‌شود لذا ضروری است با اصلاح قانون بهانه را از دست مجامع جهانی گرفت.

وی با تاکید بر اینکه باید بهانه را از دست مجامع بین‌المللی گرفت، ادامه داد: خواست مجلس از دولت این است که در قالب لایحه اقدام به اصلاح اساسنامه فوق کند و اگر برای انجام این کار با ملاحظاتی رو به رو است مجلس می‌تواند با ارائه طرحی اقدام به اصلاح هر چه سریع‌تر این ماده کند.

تابش همچنین به ضرورت ایجاد بخشی در وزارت امورخارجه که امر دیپلماسی ورزش را مُجدانه دنبال کند تاکید کرد و گفت: باید فراهم کردن مکانیزم قانونی را به منظور استقلال فدراسیون‌های ورزشی جدی گرفت.

رییس فراکسیون ورزش مجلس تاکید کرد: دیپلماسی موثر و فعال، استفاده از افراد کارآمد با لابی‌گری قوی، برنامه‌ریزی مطلوب برای گرفتن سمت در کرسی‌های جهانی ورزشی و تامین بودجه لازم از جمله موارد مهم برای دستیابی به کرسی‌های بین‌المللی است.

ضرورت اصلاح ماده ۸۸ قانون برنامه توسعه
وی به موانع دیگری که بر سر راه ورزش در بُعد داخلی وجود دارد اشاره کرد و گفت: ایراداتی در ماده ۸۸ قانون برنامه توسعه وجود دارد چراکه طبق این ماده اماکن ورزشی باید به بخش خصوصی اجاره داده شوند اما این اقدام طیف ورزشی از افراد مستعد را از فعالیت ورزشی محروم می‌کند لذا این قانون نیز باید اصلاح شود.

تابش زیرمجموعه بودن بخش جوانان در وزارت ورزش ایراد ساختاری دیگری دانست و گفت: بخش جوانان باید زیر نظر ریاست جمهوری اداره شود تا وزارت ورزش نیز بتواند وظایف خود به طور تخصصی انجام دهد.

قوانین ورزشی کشور در سال ۵۰ تدوین شده و باید آن منسوخ شده دانست
نماینده مردم اردکان در مجلس همچنین در گفتگو با خانه ملت ادامه داد: قوانین ورزشی کشور در سال ۵۰ تدوین شده و تقریبا باید آن منسوخ شده دانست به همین دلیل باید با در نظر گرفتن تحولات جهانی و تحول در عرصه مدیریت داخلی این قانون را اصلاح کرد چراکه قابلیت اجرا و تحول بخشی به ورزش کشور را ندارد.

رییس فراکسیون ورزش مجلس حلقه گمشده ورزش کشور را عدم توانایی در درآمدزایی دانست و گفت: فدراسیون‌ها باید به سمت درآمدزایی بروند تا بتوانند استقلال داشته باشد در این صورت می‌توان عملکرد آن‌ها را ارزیابی کرد.