همایش ناجا و تمدن نوین اسلامی ۲۷ دی ماه برگزار می شود

همایش ناجا و تمدن نوین اسلامی ۲۷ دی ماه برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمدرضا رادان رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی در نشست خبری اولین همایش ملی ناجا و تمدن نوین اسلامی گفت: ما کارهای

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمدرضا رادان رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی در نشست خبری اولین همایش ملی ناجا و تمدن نوین اسلامی گفت: ما کارهای مطالعاتی را از سال ۹۴ آغاز کردیم و مرکز مطالعات راهبردی در همین سال راه اندازی شد و اکنون یکی از جوان ترین مجموعه های پلیس اما از فعالترین مراکز راهبردی است.

وی افزود: با تلاش چندساله، نخبگان و اندیشمندان بسیاری را شناسایی کردیم و اکنون ارتباط ما با آنها همکاری دوطرفه و دوسویه است.

سردار رادان تصریح کرد: ما در این دو سال اندیشمندانی را یافته ایم که اطلاعات آنها، ذخایر ارزشمندی است و وجودشان برای جامعه پربرکت. این اطلاعات و تحقیقات باید به هنگام و درست استفاده شود و قطعاً می تواند در معماری ناجای آینده نقش موثری داشته باشد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی در ادامه با اشاره به صحبتی از مقام معظم رهبری گفت: از نگاه رهبری انقلاب ما پنج مرحله انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی را داریم که رهبر انقلاب این ۵ مرحله را ترسیم کرده اند. گذر از این ۵ مرحله که مدنظر ایشان است در گرو تولید فکر و پرورش نیروی انسانی کارآمد است.

سردار رادان با اشاره به اولین همایش ملی ناجا و تمدن نوین اسلامی گفت: تاکنون ۲۰۰ مقاله و ۳۶۰ چکیده مقاله جمع آوری شده است که انشاءالله این همایش روز چهارشنبه همین هفته در مرکز غدیر دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار می شود.

وی با اشاره به اهداف این همایش نیز گفت: توسعه مفهومی و گسترش ادبیات راهبردی، گفتمان سازی تمدن نوین اسلامی و بسترسازی نظری معماری آینده ناجا از جمله اهداف این همایش است و ما برای نیل به این مقصود از دیدگاه های علمی صاحبنظران حوزه و دانشگاه و شبکه نخبگان که ایجاد شده بهره خواهیم برد.

وی با تاکید بر این مطلب که ما می خواهیم مامور و معذور را به مامور و مسئول و مجاهد مسئول تبدیل کنیم، گفت: مجاهد مسئول در ماموریت خود مانند مهندس عمل می کند و برای تحقق این مهم لازم است پلیس رویکرد جدید خود را معرفی کند.

سردار رادان افزود: ما دو کارویژه مهم را در دستور کار خود قرار داده ایم. معماری ناجای آینده و رویکردهای تحقق این معماری و باید به این نقطه برسیم که پلیس با چه رویکردی در معماری ناجای آینده جا بگیرد.

وی در خاتمه گفت: ما باید رویکرد خودمان را تمدن نوین اسلامی قرار دهیم و باید بدانیم با چه افق، چه شرایط و چه پلیسی می توانیم در معماری ناجای آینده حضور داشته باشیم.