هوشمندسازی تهران بررسی می شود

هوشمندسازی تهران بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فاوای شهرداری تهران، محمد فرجود مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران از برپایی نخستین همایش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فاوای شهرداری تهران، محمد فرجود مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران از برپایی نخستین همایش و نمایشگاه «تهران هوشمند» در روزهای ۱۳ و ۱۴ اسفندماه سال جاری خبر داد.

وی گفت: این رویداد که بر اساس رویکردهای نوین مبنی بر حرکت به سمت شهر هوشمند و توسعه نوآوری شهری برگزار می شود به موضوع راهبردی «هوشمند سازی شهر تهران» می پردازد که مورد تاکید سند چشم انداز شهر در افق ۱۴۰۴ نیز است که در آن تهران «شهری هوشمند، دانش پایه و نوآور» تعریف شده است.

فرجود با بیان اینکه سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران به عنوان متولی راهبری برنامه هوشمند سازی شهر تهران تبیین راهبردها و سیاستهای کلان شهرداری تهران در این خصوص را با جدیت در دستور کار قرار داده است، افزود: برای اجتناب از فعالیت های جزیره ای و پراکنده در این حوزه و حفظ یکپارچگی و تمرکز، با نظر شهردار تهران «دبیرخانه تهران هوشمند» راه اندازی می شود که یکی از فعالیتهای کلیدی آن تدوین و پیاده سازی سند راهبردی «تهران هوشمند» است.

وی با بیان اینکه به این ترتیب مجموعه فعالیت های عملیاتی و اجرایی مربوط به شهر هوشمند در تهران انسجام و شتاب جدی خواهد گرفت، ادامه داد: امروز حرکت به سمت شهر هوشمند در تهران یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که همه ذینفعان شهری شامل شهروندان، کسب و کارها و نهادهای دولتی و عمومی باید برای رسیدن به آن همکاری و همیاری ویژه ای داشته باشند که در این میان نقش شهرداری بسیار کلیدی و محوری است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران تاکید کرد: در سال های اخیر اقدامات مختلفی در شهر تهران با موضوع «شهر هوشمند» انجام شده است که با وجود توفیقاتی که وجود داشته، اما متاسفانه هیچگاه هدفگذاری و نقشه راه مشخصی برای حرکت به سمت شهر هوشمند و تحقق شعار «تهران هوشمند» وجود نداشته و تا رسیدن تهران به شهری با استانداردهای جهانی در این زمینه فاصله زیادی داریم.

وی با اعلام ایده ها و طرحهای متعدد تحت عنوان هوشمند سازی تهران افزود: مشکل اصلی در مسیر هوشمند سازی تهران، نبود طرح و پیشنهاد نیست و مشکل اصلی نبود یک دیدگاه جامع و برنامه راهبردی است که این طرحها در قالب آن معنا پیدا کنند و با یکدیگر یکپارچه و هماهنگ باشند و با توجه با محدویتهای منابع، اولویتهای آنها معلوم شود.

فرجود از برگزاری سخنرانی های کلیدی، معرفی فعالیت های انجام شده توسط دستگاههای اجرایی و شهرداری تهران، برنامه ها و طرح های پیش رو برای هوشمندسازی تهران، کارگاه های ارائه محصول، خدمات و میزگردهای تخصصی به عنوان بخش های مختلف این همایش نام برد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران گفت: برگزاری نمایشگاهی از آخرین محصولات و خدمات مرتبط به شهر هوشمند از دیگر مواردی است که در این رویداد خواهیم داشت. همچنین با هدف استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و جوان در مدیریت شهری، بخش ویژه استارتاپ های فعال در حوزه شهر هوشمند نیز در این رویداد فعال خواهد بود.