دستورالعمل جدید سازمان جهانی بهداشت برای کنترل بیماری قلبی

دستورالعمل جدید سازمان جهانی بهداشت برای کنترل بیماری قلبی

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:سازمان جهانی بهداشت، در دستورالعملی به منظور کنترل بیماری قلبی به کاهش مصرف چربی‌های ترانس و اشباع شده
زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
سازمان جهانی بهداشت، در دستورالعملی به منظور کنترل بیماری قلبی به کاهش مصرف چربی‌های ترانس و اشباع شده توصیه کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: بزرگسالان و کودکان برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی باید حداکثر ۱۰ درصد کالری روزانه خود را به شکل چربی اشباع شده از قبیل گوشت و کره و یک درصد را از طریق چربی های ترانس دریافت کنند.

این دستورالعمل با هدف کاهش بیماری های غیرواگیر از جمله بیماری های قلبی - عروقی تدوین شده است. سالانه از ۵۴.۷ میلیون مورد فوت ناشی از این بیماری های غیرواگیر که در سراسر جهان رخ می دهد ۷۲ درصد بر اثر بیماری های قلبی - عروقی است و بیشتر قربانیان این بیماری ها کمتر از ۷۰ سال سن دارند.

اسیدهای چرب اشباع شده و اسیدهای چرب ترانس بیشتر در این زمینه نگران کننده هستند زیرا مصرف سطح بالایی از آنها با افزایش خطر بیماری های قلبی - عروقی مرتبط است.

چربی های اشباع شده در مواد غذایی بدست آمده از منابع حیوانی از قبیل کره، شیر، گاو، گوشت و ماهی سالمون و برخی محصولات گیاهی همچون شکلات نارگیل و پالم وجود دارد.

کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع شده با کاهش چشمگیر خطر ابتلا به بیماری سرخرگ قلبی همراه است.